„Mindig tudjuk, hogy kinek szedünk.”

Emberi léptékben gondolkozunk.

Számunkra minden partnerünk - az egyéni megrendelőktől az éttermeken át az olyan nagy áruházláncokig, mint az Auchan, a Metro, vagy a CBA - ugyanannyira fontos és ugyanolyan figyelemmel tartjuk számon az igényeit.

„Biztosítani szeretnénk a magyar gombatermesztés folyamatos szakmai fejlődését és növekedését.

Arra törekszünk, hogy a gombatermesztők korrekt, összetartó közösségét építsük.

Termelői csoport (TÉSZ) formájában működünk. A termelőink is cégünk tulajdonosai, a nálunk, illetve tagjainknál megtermelt gombákat pedig közösen étékesítjük. Közös érdekképviseletünk útján erősebben tudunk megjelenni a piacon. Rendszeresen megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, és szakmai szinten egységes minőségi termelést folytatunk. Ezáltal tudunk minél több fejlődni képes gombatermelőt még eredményesebbé tenni.

Partnereink garantáltan minden esetben azt kapják, amit kértek, és mindig tudják, hogy mire számíthatnak.

Igényesek vagyunk. Hiszünk az egyenességben, átláthatóságban, illetve a precíz és szabályozott munkában. A tudatosságunknak köszönhetően megbízható módon, folyamatosan tudjuk garantálni vevőinknek az igényeinknek megfelelő friss gombát, legyen szó akármekkora mennyiségről.

„A múlt, a jelen és a jövő találkozása.”

A gombatermesztés bonyolult szakma, amiben a múltbeli hagyományos eljárások keverednek a modern technológiákkal. A termesztés sok kitettséggel jár, a szedés, a tárolás és a szállítás is speciális tudást igényel, főleg a gomba igen rövid, 2-3 napos szavatossági idejének köszönhetően.
További érdekességek
Jelenleg 30.000 m2-en termelünk gombát tagjainkkal közösen. Tagjaink többsége őrzi a Budafokon több évtizede általunk is őrzött pincés gombatermesztés hagyományait. Dunavarsányi gombaházunkban a modernebb, felszíni polcos eljárást alkalmazzuk, ahol számítógépes vezérléssel biztosítjuk a megfelelő körülményeket. Emellett - az állandó mennyiség biztosítására - gombaimporttal is foglalkozunk.

Termékeinket tálcás csomagolásban, többféle kiszerelésben értékesítjük vásárlóinknak.

Nézd meg őket
envelopephone-handsetchevron-down